Wij zorgen voor uw zonweringswensen!

Zonneschermen zijn nog steeds razend populair. Natuurlijk omdat ze praktisch zijn, maar ook het design en de gebruiksvriendelijkheid spelen een rol. Door de jaren heen zijn zonneschermen alleen maar beter en mooier geworden, en daarmee een aanwinst voor de woning. Wij plaatsen terrasschermen en uitvalschermen. 

Een zonnescherm zorgt voor verkoeling binnen en ze geven ook nog eens sfeer aan de woning. Zeker de zonneschermen van tegenwoordig, die voorzien zijn van een strak design en perfect matchen met uw woning. Een zonnescherm van hoge kwaliteit gaat jaren mee. Sanson helpt u graag mee met uw zoektocht naar het perfecte zonnescherm op maat. Met uitgebreid advies aan huis.  

We maken enkel gebruik van de beste materialen en werken samen met gerenommeerde merken, zoals o.a. Velux Zonwering. Hierdoor kunt u de hoogste kwaliteit van ons verwachten.

De 4 stappen van Sanson

Wij zijn altijd in de buurt. Hierdoor kunnen wij de volgende beloftes waarmaken;

We bespreken uw wensen en kijken naar de mogelijkheden.

1

Stellen een offerte op.
Met een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf

2

Akkoord? Super; dan plaatsen wij de bestelling bij onze leverancier

3

Wij installeren uw zonnescherm(en), want
dat is wel zo makkelijk!

4

Alle voordelen van een zonnescherm

Zonneschermen

Het grote voordeel van een zonnescherm is natuurlijk het weren van de zon in huis en
een aangename temperatuur in de woning. Een zonnescherm kunt u het hele jaar door gebruiken en dat draagt bij aan comfortabel wonen. 

Maar een zonnescherm zorgt er ook voor dat:

Daarnaast is een zonnescherm volledig aan te passen aan de stijl van uw woning. Zo wordt het zonneschermen één met de woning. De bediening is eenvoudig; handmatig of elektrisch met een afstandsbediening of smartphone 

Terrasschermen 

Een terrasscherm, ook wel knikarmscherm genoemd, is een zonnescherm met doorgaans een langere uitval. De uitval is de lengte vanaf de muur tot aan de buitenzijde van het terrasscherm als het zonnescherm volledig uitgedraaid is. Een terrasscherm overkapt een deel van het terras en is daardoor perfect om onder te zetten. U kunt zo heerlijk genieten van buiten. Het speciale uvdoek van onze terrasschermen beschermen u tegen de schadelijke effecten van zonnestraling op de huid. Daarnaast zorgt een terrasscherm voor meer privacy en sfeer.

Knikarmschermen

Knikarmschermen bieden de ideale plek om onder te zitten op een zonnige dag. Ze vormen daarmee een essentieel onderdeel van een gezellige tuin. Sanson Zonwering monteert knikarmschermen die te bedienen zijn via een tuimelstang of elektrisch met een afstandsbediening. In de praktijk zien we vaak dat men kiest voor het gemak van het elektrisch knikarmscherm, te bedienen met een afstandsbediening. Onder een knikarmscherm heb je genoeg ruimte om je vrijuit te bewegen, terwijl je wel genoeg privacy en schaduw creëert 

Uitvalschermen

Heeft u weinig ruimte voor het raam of is een vrije doorloop niet nodig? Dan kunt u kiezen voor een uitvalscherm. Een uitvalscherm neemt in uitgedraaide stand weinig ruimte in beslag. Dat komt omdat  de armen in een scherpe hoek staan. Het scherm zit dus veel vlakker tegen het raam aan dan een terrasscherm. Onder een uitvalscherm kunt u vaak dan ook niet zitten.  

Zonweringen

Zonnescherm op maat

Onze terrasschermen en uitvalschermen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes (uitval). Voor de cassette en het doek heeft u keuze uit diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een cassette in dezelfde kleur als de kozijnen. Met betrekking tot de bediening kunt u kiezen tussen handmatige- of elektrische bediening. Bij een elektrische bediening heeft u de mogelijkheid om ook voor een windbeveiligingssensor te kiezen. Bij te harde wind wordt het scherm automatisch ingerold.

Bedieningsgemak

Als het gaat om de bediening van uw zonnescherm kunt u kiezen uit handmatige bediening, maar steeds vaker wordt gekozen voor elektrische bediening met een afstandsbediening of smartphone. Het grote voordeel van bediening van de smartphone is dat u uw zonnescherm ook kunt bedienen als u niet thuis bent.  

Van adviseren tot installeren

Sanson staat voor u klaar! Met goed advies, kwalitatief hoogstaande zonneschermen en vakkundige installatie. Wij kunnen u alles vertellen over zonneschermen en ook waarom een specifiek type zonnescherm voor uw huis het meest geschikt is. Ons doel is uw laten genieten van hoogwaardige zonneschermen, het hele jaar door.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over onze werkzaamheden en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag langs voor een inmeetafspraak. Tijdens deze inmeetafspraak kunnen we u adviseren en de mogelijkheden bespreken. Hierbij letten we op de details én op het grote plaatje. Enthousiast over het plan? Dan plannen we zo snel mogelijk een montage in door één van onze specialisten