Wij zorgen voor uw Screens & Ritsscreens!

Een (rits)screen is een even praktisch als prachtig type zonwering. Daar zorgen het strakke design en de hoge mate van zonwerendheid voor. Screens en Ritsscreens zijn geschikt voor bijna elk raam en een stijlvolle toevoeging aan de woning.  

Een (rits)screen is de meest vlakke zonwering. Het doek wordt verticaal langs het raam of de deur naar beneden gerold en vastgehouden door zijgeleiders die zijn voorzien van een ritssysteem. Het systeem zorgt ervoor dat het doek tijdens het in- en uitrollen altijd strak langs de geleiders blijft lopen. Dit voorkomt dat het doek gaat klapperen in de wind, of dat er insecten tussendoor kunnen kruipen of vliegen. Daarnaast hebben Screens en Ritsscreens een isolerende werking, omdat ze warmte en licht tegenhouden. Ze zijn daarom een populaire keuze. 

Op zoek naar een (rits)screen? Wij adviseren u graag aan huis!  

We maken enkel gebruik van de beste materialen en werken samen met gerenommeerde merken, zoals o.a. Velux Zonwering. Hierdoor kunt u de hoogste kwaliteit van ons verwachten.

De 4 stappen van Sanson

Wij zijn altijd in de buurt. Hierdoor kunnen wij de volgende beloftes waarmaken;

We bespreken uw wensen en kijken naar de mogelijkheden.

1

Stellen een offerte op.
Met een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf

2

Akkoord? Super; dan plaatsen wij de bestelling bij onze leverancier

3

Wij installeren uw (rits)screens, want dat is wel zo makkelijk!

4

5 redenen om te kiezen voor Screens en Ritsscreens van Sanson

Screens

Stijvolle toevoeging aan uw woning

Onze ritsscreens zijn naar eigen wens samen te stellen. U heeft keuze uit verschillende doekkleuren en kleuren voor de screenkast. Deze kleuren laten wij u, tijdens ons adviesgesprek, altijd zien aan de hand van kleurstalen. Zo kunt u ze bijvoorbeeld vergelijken met de kleuren van uw kozijnen. De ritsscreens zijn van hoge kwaliteit en worden volledig in Nederland geproduceerd.  

Elektrische bediening

De Screens en Ritsscreens zijn elektrisch te bedienen en u heeft keuze uit 3 verschillende soorten motor. Zo kunt u zelfs kiezen voor een solarmotor op zonne-energie. Voordeel hiervan is dat boren en kabels niet nodig zijn en het geheel daarom een mooie strakke afwerking heeft. 

Adviseren, inmeten & installeren

Bij Sanson zeggen we altijd; “genieten van de zon met de juiste zonwering”. De zon is heerlijk, maar soms ook hinderlijk. In huis houdt u het liever zo koel mogelijk tijdens tropische dagen. Wij zorgen daarvoor met onze Screens en Ritsscreens. En om het u zo makkelijk mogelijk maken geven wij advies aan huis, verzorgen wij de inmeting én het installeren. Wij werken enkel met gerenommeerde leveranciers, die topkwaliteit leveren. Zo bent u verzekerd van een Screen of Ritsscreen waar u jaren plezier van heeft.  

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over onze werkzaamheden en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag langs voor een inmeetafspraak. Tijdens deze inmeetafspraak kunnen we u adviseren en de mogelijkheden bespreken. Hierbij letten we op de details én op het grote plaatje. Enthousiast over het plan? Dan plannen we zo snel mogelijk een montage in door één van onze specialisten