Op elk raam past een rolluik!

Stevige, solide zonwering? Kies dan voor elektrische rolluiken. Elektrische rolluiken verduisteren volledig, zijn inbraakwerend en goed isolerend! Allround zonnewering dus, waar u het hele jaar plezier van heeft! 

Elektrische rolluiken worden vaak gekozen als zonwering, omdat ze nog een aantal voordelen hebben. En daarnaast neemt een rolluik maar weinig ruimte in beslag en zijn ze tegenwoordig qua design zo mooi dat ze niet storend zijn, of de woning ontsieren. Elektrische rolluiken passen bij elk type woning en zijn eenvoudig te bedienen via een wandschakelaar of afstandsbediening. Advies nodig? Wij komen graag bij u thuis. 

We maken enkel gebruik van de beste materialen en werken samen met gerenommeerde merken, zoals o.a. Velux Zonwering. Hierdoor kunt u de hoogste kwaliteit van ons verwachten.

De 4 stappen van Sanson

Wij zijn altijd in de buurt. Hierdoor kunnen wij de volgende beloftes waarmaken;

We bespreken uw wensen en kijken naar de mogelijkheden.

1

Stellen een offerte op.
Met een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf

2

Akkoord? Super; dan plaatsen wij de bestelling bij onze leverancier

3

Wij installeren uw rolluik(en), want dat is wel zo makkelijk!

4

Waarom kiezen voor elektrische rolluiken? 

rolluiken

Dat vertellen wij u graag! Want er zijn tal van redenen om te investeren in goede elektrische rolluiken.  

Gemiddeld gezien houden rolluiken als ze uitgerold zijn de temperatuur in huis 7 graden lager. Vooral tijdens de hete zomerdagen is dit natuurlijk heerlijk en hoeft u de airco niet per se aan te zetten. Hierdoor zijn rolluiken momenteel de meest effectieve vorm van zonwering

Rolluiken zijn een ideaal hulpmiddel om de huidige binnentemperatuur constant te houden. In de koude winterdagen houden rolluiken de warmte vast, terwijl ze in de warme zomerdagen juist de koelte vasthouden. Ook isoleren rolluiken het geluid van buitenaf gemakkelijker. Dit komt door de geluidsisolerende stof in onze lamellen. Heerlijk voor op de slaapkamer dus wanneer u nog wel eens last heeft van lawaai in de buurt. 

Onze rolluiken zijn geproduceerd met anti-optilveren. Deze zorgen ervoor dat het rolluik van buitenaf nauwelijks opgetild kan worden. Extra beveiliging dus als u op vakantie gaat, wel net zo fijn.  

Waar screens nog het nodige licht doorlaten, verduisteren rolluiken 100% en geven ze volledige privacy. Ideaal wanneer het vroeg licht is en u snel wakker wordt van een lichte slaapkamer. 

Zonweringen

Het hele jaar door

Elektrische rolluiken zijn het hele jaar door bijzonder handig. Om de zon te weren in de zomer, om de warmte in de winter in huis te houden, of om een kamer volledig te verduisteren. Kwalitatief goede rolluiken hebben weinig onderhoud nodig en zijn uitstekend bestand tegen verschillende weersinvloeden.  

Sanson regelt het voor u!

Van begin tot eind. We komen bij u aan huis voor een vrijblijvend adviesgesprek. We vertellen u over alle mogelijkheden en nemen voorbeelden mee. Dat geeft u meteen een goed beeld. Ook het inmeten kunt u aan ons overlaten, net als de montage van uw nieuwe elektrische rolluiken. Zo hoeft u alleen maar te genieten van uw nieuwe zonwering!

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over onze werkzaamheden en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag langs voor een inmeetafspraak. Tijdens deze inmeetafspraak kunnen we u adviseren en de mogelijkheden bespreken. Hierbij letten we op de details én op het grote plaatje. Enthousiast over het plan? Dan plannen we zo snel mogelijk een montage in door één van onze specialisten