Prachtige Buitenverblijven voor uw tuin!

Bij buitenverblijven kunt u denken aan veranda’s, overkappingen en andere (aan)bouwprojecten. Buitenverblijven zijn robuust en multifunctioneel. Je kan eronder de schaduw vinden op een zonnige dag, maar ook jezelf en je spullen droog houden wanneer het regent.  

Het mooie van een goede veranda of overkapping is dat het je tuin ineens een stuk meer sfeer geeft. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de tuin in te richten naar wens. Een gezellige eethoek ervan maken, of juist een plek om rustig onderuit te kunnen zitten, de mogelijkheden zijn eindeloos. De buitenverblijven van Sanson worden met grote zorgvuldigheid en oog voor detail geplaatst. Daarnaast maken wij gebruik van de beste materialen en merken. Hierdoor gaan de buitenverblijven jarenlang mee en kunt u seizoen op seizoen blijven genieten van uw 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw tuin? Neem contact op voor een adviesgesprek.

We maken enkel gebruik van de beste materialen en werken samen met het gerenommeerde merken.

Buitenverblijven

Wij verzorgen de bouw van verschillende soorten buitenverblijven. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld veranda’s en overkappingen, maar we kunnen ook andere (aan)bouwprojecten verzorgen. Dit doen wij met zorg, passie en ervaring. Aan de hand van uw wensen, de omgeving en alle andere belangrijke factoren gaan wij aan de slag met de bouw van uw buitenverblijf.

Buitenverblijven

Veranda’s

Met een mooie veranda geniet u meer én langer van het buitenleven in uw achtertuin. Ook op een minder warme of zonnige dag is het vaak heerlijk toeven in een veranda. Een veranda wordt daarom vaak gezien als het verlengde van de woonkamer of keuken.

Het bouwen van een goede veranda is een flinke klus. Gelukkig hebben wij de ervaring om deze klus te voltooien. Dit doen wij door continu maatwerk te leveren, uw wensen en behoeften staan hier centraal. Zo heeft u jaren plezier van uw veranda.

Overkappingen

Met een overkapping laat u binnen en buiten in elkaar overvloeien. Een naadloze ervaring, mogelijk gemaakt door de open zijdes naar keuze. Wij bouwen de overkapping die precies aansluit bij uw wensen. Persoonlijke aandacht is hierbij voor ons belangrijk, want daaruit ontstaat vaak een prachtig ontwerp. Van de voorbereiding en de service tot aan de bouw van uw overkapping, wij staan voor u klaar!

Meer weten over onze bouwwerkzaamheden en alle mogelijkheden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Adviseren, inmeten & installeren

Bij Sanson zeggen we altijd; “genieten van de zon met de juiste zonwering”. De zon is heerlijk, maar soms ook hinderlijk. In huis houdt u het liever zo koel mogelijk tijdens tropische dagen. Wij zorgen daarvoor met onze ritsscreens. En om het u zo makkelijk mogelijk maken geven wij advies aan huis, verzorgen wij de inmeting én het installeren. Wij werken enkel met gerenommeerde leveranciers, die topkwaliteit leveren. Zo bent u verzekerd van een ritsscreen waar u jaren plezier van heeft.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over onze werkzaamheden en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag langs voor een inmeetafspraak. Tijdens deze inmeetafspraak kunnen we u adviseren en de mogelijkheden bespreken. Hierbij letten we op de details én op het grote plaatje. Enthousiast over het plan? Dan plannen we zo snel mogelijk een montage in door één van onze specialisten